Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас

Даваме търговски площи под наем в новопостроена сграда на ул. Калофер №5, в една от най-привлекателните части на комплекс Лазур в Бургас. Може би искате да преместите или да разширите Вашия бизнес близо до обособена търговска част на Лазур.

Сградата е на улица, която е характерна с множество магазини, които обслужват жителите на най-стария бургаски жилищен комплекс до Морската градина. Жителите наоколо предпочитат да пазаруват в спокойния квартал. От друга страна, ако предлагате услуги, това място е подходящо поради това, че ателиетата или фирмените офиси не са много. Комуникацията е лесна. Инфраструктурата е напълно завършена. Мястото се открива лесно на картата на Гугъл и на Фейсбук, тъй като е напълно заснето и включено в street view. 

Ние от Униинвест ви предлагаме, ако търсите търговски площи под наем в Бургас за магазин, за офис или за ателие, да се възползвате от нашето предложение.

Към наема на помещението са включени и 2 паркоместа.

Размер на помещението: 112.92 кв.м.
Етаж: Приземен
Паркоместа: 2 бр.

Ако търсите магазин под наем в Бургас или наем на офис в Бургас можете да се свържете с нас за да разберете повече подробности.

Удобства в комплекса
- В близост до детски градини
- В близост до училища и университет
- В близост до плаж
- В близост до парк


Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за купуване на едностаен апартамент, апартамент с две спални, самостоятелна къща, мезонет или магазин в комплексите построени от Уни Инвест ООД, моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 гр. Бургас 8000 ж.к.Изгрев,
Бл. 192 вх.1 ат. 114

Тел.: +359/ 878 227 722
E-mail: office@uniinvest.bg

Апартаменти за продажба в комплекса

Магазин под наем в Бургас, Лазур Цена от €900 Магазин под наем в Бургас, Лазур Предлагаме търговско помещение под наем, подходящо за магазин, офис, фризьорски и козметичен салон под наем в к-с Лазур, Бургас. Двустайни апартаменти Цена от €69 576 Двустайни апартаменти Двустайните апартаменти за продажба в комплекс Калофер 5, Лазур, Бургас са с прекрасно разпределение на пространството и с гледка на изток или на запад. Тристайни апартаменти Цена от €97 992 Тристайни апартаменти Тристайните апартаменти в комплекс Калофер са просторни. Всеки от тристайните апартаменти за продажба разполага с по 3 спални и е с гледна на изток или на запад. Магазин за продажба Цена от €135 504 Магазин за продажба В приземният етаж на комплекса е разположено помещение, което може да служи за магазин или офис. Този магазин за продажба в Бургас е с големина от 112.92 кв.м. Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Цена от Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Паркоместа за продажба Цена от €12 000 Паркоместа за продажба Ако изпитвате затруднения с намирането на място, където да паркирате Вашата кола, и ако живеете в комплекс Лазур, Бургас, можете да се възползвате от нашите паркоместа за продажба в Лазур, Бургас.