Магазин под наем в Бургас, Лазур

Строителна компания Уни Инвест предлага магазин под наем в комплекс Лазур, Бургас. Търговското помещение е с размер от 113кв.м. Степента на завършеност на имота е до ключ, с ТЕЦ, топла вода и климатизация, вътрешен двор и две паркоместа.

Обектът е идеален за магазин под наем в Бургас. Помещението е много функционално и освен като магазин може да бъде използвано като фризьорски или козметичен салон под наем, или офис под наем в Лазур, Бургас.

Обектът се намира на ул. Калофер №5, гр. Бургас в новопостроена жилищна сграда на много комуникативно място. Наоколо са разположени множество жилищни сгради, училище, детска градина, ясла и заведения.

Удобства:
  • ТЕЦ
  • Топла вода и климатизация
  • Вътрешен двор
  • 2 паркоместа включени в наема

Цена на месец: € 900 / месец

За контакти:
Телефон: +359/ 878 227 722
E-mail: office@uniinvest.bg
Удобства в комплекса
- В близост до детски градини
- В близост до училища и университет
- В близост до плаж
- В близост до парк


Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за купуване на едностаен апартамент, апартамент с две спални, самостоятелна къща, мезонет или магазин в комплексите построени от Уни Инвест ООД, моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 гр. Бургас 8000 ж.к.Изгрев,
Бл. 192 вх.1 ат. 114

Тел.: +359/ 878 227 722
E-mail: office@uniinvest.bg

Апартаменти за продажба в комплекса

Магазин под наем в Бургас, Лазур Цена от €900 Магазин под наем в Бургас, Лазур Предлагаме търговско помещение под наем, подходящо за магазин, офис, фризьорски и козметичен салон под наем в к-с Лазур, Бургас. Двустайни апартаменти Цена от €69 576 Двустайни апартаменти Двустайните апартаменти за продажба в комплекс Калофер 5, Лазур, Бургас са с прекрасно разпределение на пространството и с гледка на изток или на запад. Тристайни апартаменти Цена от €97 992 Тристайни апартаменти Тристайните апартаменти в комплекс Калофер са просторни. Всеки от тристайните апартаменти за продажба разполага с по 3 спални и е с гледна на изток или на запад. Магазин за продажба Цена от €135 504 Магазин за продажба В приземният етаж на комплекса е разположено помещение, което може да служи за магазин или офис. Този магазин за продажба в Бургас е с големина от 112.92 кв.м. Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Цена от Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Паркоместа за продажба Цена от €12 000 Паркоместа за продажба Ако изпитвате затруднения с намирането на място, където да паркирате Вашата кола, и ако живеете в комплекс Лазур, Бургас, можете да се възползвате от нашите паркоместа за продажба в Лазур, Бургас.