За нас

„Уни Инвест” ЕООД е инвестиционно дружество създадено през 2014 г. и част от групата Унибетони, фирма с дългогодишен опит и с множество успешни проекти в строителната сфера. Основната цел е проектиране и строителство на жилищни сгради, обществени, административни и офис сгради.

Нашата основна мисия е да направим хората щастливи в собствения им дом или офис чрез съчетаване на удобство, качество и лукс.

Екипът ни от професионалисти се грижи за създаване на иновативни решения насочени към нуждите на нашите клиенти като едновременно с това следи за тяхното прецизно изпълнение в предвидените срокове.
Стриктно се придържаме към принципите на взаимно доверие, уважение и прозрачност.

През март 2015 г. дружеството стартира строителството на жилищна сграда „Дом Изгрев” находяща се в к-с „Изгрев” до църквата „Свети Атанасий”, в близост до транспортни артерии в посока центъра на града, Слънчев Бряг и магистралата за София. Сградата е със смесено предназначение и се състои от апартаменти с една и две спални, магазини за хранителни и промишлени стоки, офиси и подземен паркинг на две нива. Етажите са общо дванадесет: два подземни, един приземени и девет надземни. На 5 мин. Пеша е разположена уникалната Морска градина. От по-високите етажи на сградата се откроява невероятна гледка към морето.