Комплекс Нестинарка - апартаменти и къщи за продажба в Царево

Комплекс „Нестинарка”, състоящ се от 9 сгради и три вили, предлага студия, апартаменти с една и две спални, мезонети и самостоятелни вили. Степента на завършеност е „до ключ” с напълно завършени бани и поставени климатици. Налице е акт обр. 16 за всички сгради.
Описание Галерия Налични апартаменти Ценови листи Местоположение


Описание
Комплекс „Нестинарка”, състоящ се от 9 сгради и три вили, предлага студия, апартаменти с една и две спални, мезонети и самостоятелни вили. Степента на завършеност е „до ключ” с напълно завършени бани и климатик. Налице е акт обр. 16 за всички сгради.

Комплексът е предвиден за целогодишна експлоатация. Намира се на удобно място в близост до ресторанти, магазини и т.н.

Разположен е на 100 м. от плаж „Нестинарка” в гр. Царево. На територията на комплекса има басейни за деца и възрастни, магазин, ресторант, охрана, рецепция, зелени площи, безплатен паркинг.

Апартаментите в комплекса са с една или 2 тераси, с гледка към море, басейн или гора. Два апартамента с по две спални разполагат с панорамна тераса на покрива.

В южната част на град Царево има лагуна, известна сред местните жители като „Нестинарка”. В централната част на тази лагуна, на 100 метра от плажа, с гледка към морето, се намира комплекс „Нестинарка”. На север комплексът граничи с река Черна. На юг от комплекса се намира 4 звездния хотел “TUI”.

Гр. Царево се намира в югоизточната част на България, на 65 км. южно от Бургас. На изток граничи с Черно море, на запад с община Малко Търново, на юг с Турция и на север с община Приморско. Пясъчните ивици представляват специфично природно богатство, което е причина за превръщането на района в привлекателна туристическа дестинация


Галерия


Апартаменти за продажба в комплекса

Апартамент 170 продадено Апартамент 170 Самостоятелен апартамент тип студио в сграда F на ет.1, с обща площ 47.77 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартамент 171 продадено Апартамент 171 Самостоятелен апартамент тип студио в сграда F на ет.1, с обща площ 44.68 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартамент 213 продадено Апартамент 213 Самостоятелен апартамент тип студио в сграда F на ет.4, с обща площ 44.82 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартамент CB3 продадено Апартамент CB3 Самостоятелен апартамент тип студио в сграда E на ет.1, с обща площ 39.29 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартамент CB4 продадено Апартамент CB4 Самостоятелен апартамент в сграда E на ет.1, с обща площ 54.54 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня, спалня и баня с тоалетна. Апартамент B11 продадено Апартамент B11 Самостоятелен апартамент тип студио в сграда CA на ет.4, с обща площ 38.50 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартамент B12 Продадено Апартамент B12 Самостоятелен апартамент тип студио в сграда CA на ет.4, с обща площ 47.73 кв.м. Разполагащ с предверие, балкон, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартаменти с една спалня продадено Апартаменти с една спалня Ако желаете да закупите апартамент директно от строител, в комплекс Нестинарка се продават апартаменти с една спалня. Апартаменти с две спални продадено Апартаменти с две спални Апартаментите с две спални в Царево са подходящи за големи семейства, които желаят редовно да почиват в морският град. Мезонети продадено Мезонети В четирите сгради на комплекс Нестинарка Уни Инвест продава мезонети в Царево с перфектно разпределение. Самостоятелни къщи ПРОДАДЕНО Самостоятелни къщи Самостоятелните къщи за продажба в комплекс Нестинарка, Царево са с обща застроена площ от 132.29 кв.м.

Ценови листи и файлове

Ценова листа на комплекс Нестинарка, Царево
Местоположение
Комплекс Нестинарка се намира в Царево на 500м от плаж Нестинарка.