Комплекс Нестинарка - апартаменти и къщи за продажба в Царево

Комплекс „Нестинарка”, състоящ се от 9 сгради и три вили, предлага студия, апартаменти с една и две спални, мезонети и самостоятелни вили. Степента на завършеност е „до ключ” с напълно завършени бани и поставени климатици. Налице е акт обр. 16 за всички сгради.
Описание Налични апартаменти Галерия Ценови листи Местоположение


Описание
Комплекс „Нестинарка”, състоящ се от 9 сгради и три вили, предлага студия, апартаменти с една и две спални, мезонети и самостоятелни вили. Степента на завършеност е „до ключ” с напълно завършени бани и климатик. Налице е акт обр. 16 за всички сгради.

Комплексът е предвиден за целогодишна експлоатация. Намира се на удобно място в близост до ресторанти, магазини и т.н.

Разположен е на 100 м. от плаж „Нестинарка” в гр. Царево. На територията на комплекса има басейни за деца и възрастни, магазин, ресторант, охрана, рецепция, зелени площи, безплатен паркинг.

Апартаментите в комплекса са с една или 2 тераси, с гледка към море, басейн или гора. Два апартамента с по две спални разполагат с панорамна тераса на покрива.

В южната част на град Царево има лагуна, известна сред местните жители като „Нестинарка”. В централната част на тази лагуна, на 100 метра от плажа, с гледка към морето, се намира комплекс „Нестинарка”. На север комплексът граничи с река Черна. На юг от комплекса се намира 4 звездния хотел “TUI”.

Гр. Царево се намира в югоизточната част на България, на 65 км. южно от Бургас. На изток граничи с Черно море, на запад с община Малко Търново, на юг с Турция и на север с община Приморско. Пясъчните ивици представляват специфично природно богатство, което е причина за превръщането на района в привлекателна туристическа дестинация

Апартаменти за продажба в комплекса

ГалерияЦенови листи и файлове

Ценова листа на комплекс Нестинарка, Царево
Местоположение
Комплекс Нестинарка се намира в Царево на 500м от плаж Нестинарка.