Паркоместа за продажба

Паркоместата в построената от Уни Инвест сграда са организирани и разположени така, че да има максимален простор за маневриране на Вашето превозно средство.

Подземният паркинг се намира в Сутерена на сградата, като големината на паркоместата за продажба в комплекс Лазур в Бургас варира от 12.5кв.м. до 14.7 кв.м.

В натоварения трафик в комплекс Лазур в Бургас, и с все повече задълбочаващата се криза за паркоместа в града, много жители на комплекса решават да си купят от нашите паркоместа за продажба.
Удобства в комплекса
- В близост до детски градини
- В близост до училища и университет
- В близост до плаж
- В близост до парк


Цени и свободни паркоместа за продажба
Номер Площ Цена
Паркомясто 1 Продадено Продадено
Паркомясто 2 Продадено Продадено
Паркомясто 3 Продадено Продадено
Паркомясто 4 Продадено Продадено
Паркомясто 5 Продадено Продадено
Паркомясто 6 Продадено Продадено
Паркомясто 7 Продадено Продадено
Паркомясто 8 Продадено Продадено
Паркомясто 9 Продадено Продадено


Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за купуване на едностаен апартамент, апартамент с две спални, самостоятелна къща, мезонет или магазин в комплексите построени от Уни Инвест ООД, моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 гр. Бургас 8000 ж.к.Изгрев,
Бл. 192 вх.1 ат. 114

Тел.: +359/ 878 227 722
E-mail: office@uniinvest.bg

Апартаменти за продажба в комплекса

Магазин под наем в Бургас, Лазур Цена от €900 Магазин под наем в Бургас, Лазур Предлагаме търговско помещение под наем, подходящо за магазин, офис, фризьорски и козметичен салон под наем в к-с Лазур, Бургас. Двустайни апартаменти Цена от €69 576 Двустайни апартаменти Двустайните апартаменти за продажба в комплекс Калофер 5, Лазур, Бургас са с прекрасно разпределение на пространството и с гледка на изток или на запад. Тристайни апартаменти Цена от €97 992 Тристайни апартаменти Тристайните апартаменти в комплекс Калофер са просторни. Всеки от тристайните апартаменти за продажба разполага с по 3 спални и е с гледна на изток или на запад. Магазин за продажба Цена от €135 504 Магазин за продажба В приземният етаж на комплекса е разположено помещение, което може да служи за магазин или офис. Този магазин за продажба в Бургас е с големина от 112.92 кв.м. Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Цена от Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Паркоместа за продажба Цена от €12 000 Паркоместа за продажба Ако изпитвате затруднения с намирането на място, където да паркирате Вашата кола, и ако живеете в комплекс Лазур, Бургас, можете да се възползвате от нашите паркоместа за продажба в Лазур, Бургас.