Тристайни апартаменти

Обширните тристайни апартаменти за продажба в Бургас, на ул. Калофер 5 са идеални за големи семейства или за хора, които предпочитат пространството.

Сградата е строена по най-високите стандарти на съвременното строителство. Разполага с подземен паркинг и паркоместа, които могат да се закупят.
Удобства в комплекса
- В близост до детски градини
- В близост до училища и университет
- В близост до плаж
- В близост до парк


Тристайни апартаменти за продажба в Лазур, Бургас
Номер Площ Цена
Апартамент 1 82.25 кв.м. Продаден
Апартамент 4 81.66 кв.м. Продаден
Апартамент 10 110.78 кв.м. Продаден
Апартамент 11 91.41 кв.м. Продаден
Апартамент 12 183.76 кв.м. Продаден


Направете запитване


 
Ако желаете да направите запитване за купуване на едностаен апартамент, апартамент с две спални, самостоятелна къща, мезонет или магазин в комплексите построени от Уни Инвест ООД, моля използвайте формата за контакти по-долу или се обадете на нашите телефони.
 гр. Бургас 8000 ж.к.Изгрев,
Бл. 192 вх.1 ат. 114

Тел.: +359/ 878 227 722
E-mail: office@uniinvest.bg

Апартаменти за продажба в комплекса

Магазин под наем в Бургас, Лазур Цена от €900 Магазин под наем в Бургас, Лазур Предлагаме търговско помещение под наем, подходящо за магазин, офис, фризьорски и козметичен салон под наем в к-с Лазур, Бургас. Двустайни апартаменти Цена от €69 576 Двустайни апартаменти Двустайните апартаменти за продажба в комплекс Калофер 5, Лазур, Бургас са с прекрасно разпределение на пространството и с гледка на изток или на запад. Тристайни апартаменти Цена от €97 992 Тристайни апартаменти Тристайните апартаменти в комплекс Калофер са просторни. Всеки от тристайните апартаменти за продажба разполага с по 3 спални и е с гледна на изток или на запад. Магазин за продажба Цена от €135 504 Магазин за продажба В приземният етаж на комплекса е разположено помещение, което може да служи за магазин или офис. Този магазин за продажба в Бургас е с големина от 112.92 кв.м. Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Цена от Търговски площи под наем в к-с Лазур, Бургас Паркоместа за продажба Цена от €12 000 Паркоместа за продажба Ако изпитвате затруднения с намирането на място, където да паркирате Вашата кола, и ако живеете в комплекс Лазур, Бургас, можете да се възползвате от нашите паркоместа за продажба в Лазур, Бургас.